Ελληνικά

Aναζήτησης

Σπουδές στη Βουλγαρία

Εισαγωγές για τον Σεπτέμβρη του '24

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

Read More

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

... εγγυημένα, χαμηλές τιμές, πολλές υπηρεσίες !

Η Δικηγορικό μας γραφείο μέσα από την πολυετή εμπειρία των συνεργατών μας, την επαγγεματική μας κατάρτιση και την γνώσης του ακαδημαϊκού και πανεπιστημιού κόσμου της εκπαίδευσης στη Βουλγαρία είναι σε θέση να εγγυηθεί την άμεση εγγραφή σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας, την εύρεση κατοικίας και την εξ΄ολοκλήρου ακαδημαϊκή υποβοήθηση καθ΄όλη τη διάρκεια σπουδών στη Βουλγαρία.

Αρχές μας είναι η επαγγελματική προσέγγιση, η νομιμότητα και η ειλικρινής αντιμετώπιση των υποψηφίων και νυν φοιτητών για θέματα σπουδών. Εμείς αντιλαμβανόμαστε πως η επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία πρέπει να βασίζεται σε ποιοτικές σπουδές και πραγματική γνώση και γι΄αυτό επιλέγουμε να πορευόμαστε με γνώμονα την ειλικρινή επικοινωνιά και πραγματική εκπαίδευση και όχι με υποσχέσεις προς τους πελάτες μας για απόκτηση πτυχίου χωρίς την μελέτη και επιμονή που χρειάζεται. 

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρо της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και λειτουργικής υποστήριξης φοιτητών τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Πρώτο μας μέλημα είναι να είμαστε δίπλα στον φοιτητή όχι μόνο σε σχέση με την εγγραφή και ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών του σπουδών στη Βουλγαρία, αλλά και σχετικά με οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία του προκύψει κατά τη παρομονή του στο εξωτερικό.

Εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα & νομικά κατοχυρωμένα

2000€-2500€ τελικό κόστος

Οι υπηρεσίες μας..

 • Ενημέρωση για την ειδικότητα της αρεσκείας σας
 • Παροχή διδακτέας ύλης και εισαγωγικών τέστ
 • Μετάφραση των δικαιολογητικών σας
 • Κατάθεση των χαρτιών σας στο Πανεπιστήμιο / Application
 • Παρακολούθηση της διαδικασίας εγγραφής 
 • Εισαγωγικό τεστ
 • Εγγραφή φοιτητή παρουσία σας
 • Συμπλήρωση βιβλιάριου φοιτητή
 • Έναρξη ακαδημαϊκού έτους
ιατρική Βουλγαρία

ΙΑΤΡΙΚΗ στη Βουλγαρία

Η επιστήμη της ιατρική διδάσκεται σε έξι βουλγαρικά πανεπιστήμια, τα δυο από τα οποία βρίσκονται στην πρωτεύουσα Σόφια. Σε όλα τα ιατρικά πανεπιστήμια της Βουλγαρία φοιτεί ένας μεγάλος αριθμός αλλοδαπών φοιτητών από σχέδον όλο τον κόσμο λόγω των άριστα εξοπλισμένων εγκαταστάσεων και της άρτιας εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα. Τα ιατρικά πανεπιστήμια διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, εργαστήρια και βιβλιοθήκες για να καλύψουν πλήρως τις μαθησιακές ανάγκες των φοιτητών τους.

Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφια στεγάζεται στο κέντο της Σόφια σε ένα ολόκληρο τετράγωνο από όλες τις σχολές του, βιβλιοθήκη, νοσοκομείο, πρυτανείο, κλινικές και άλλα. Το Πανεπιστήμιο της Σόφιας St. Klimend Ohridski – Medical Faculty από την άλλη είναι το παλαιότερο και πλέον αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας.

Η εκπαίδευση των φοιτητών ιατρικής οργανώνεται σε τρία στάδια.

Στάδιο πρώτο - προ-κλινική εκπαίδευση / δύο χρόνια / δίνει στους μαθητές τις απαραίτητες βιολογικές και ιατρικές γνώσεις που αποτελούν τη βάση για την κλινική τους κατάρτιση ως γιατρός.

Δεύτερο στάδιο - κλινική εκπαίδευση (τέσσερα χρόνια), με στόχο την απόκτηση γνώσεων για τη διάγνωση και τη θεραπεία του ασθενούς. Μετά το τρίτο μάθημα, η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε ένα κυκλικό σύστημα στο οποίο οι εξετάσεις λαμβάνονται σε μόνιμη βάση κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων στην αντίστοιχη βαθμίδα.

Τρίτο στάδιο - προπτυχιακή πρακτική άσκηση, η οποία λαμβάνει χώρα σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία και νοσοκομεία και στοχεύει στην εφαρμογή των αποκτηθέντων γνώσεων σε ασθενείς και στην αίθουσα υποδοχής.

Η προπτυχιακή ιατρική εμπειρία τελειώνει με Κρατικές Εξετάσεις στη Γενική Ιατρική, την Έκτακτη Ιατρική, την Εσωτερική Ιατρική, τη Χειρουργική, την Παιδιατρική, τη Μαιευτική και τη Γυναικολογία, την Υγιεινή, την Επιδημιολογία, τις Λοιμώδεις Νόσους και την Κοινωνική Ιατρική.

Όσοι έχουν περάσει τις Κρατικές Εξετάσεις λαμβάνουν Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό τίτλο και τίτλο γιατρού με δικαίωμα γενικής ιατρικής.

οδοντιατρικη Βουλγαρία

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ στη Βουλγαρία

Η εκπαίδευση των φοιτητών φαρμακευτικής οργανώνεται σε τρία στάδια.

Το πρώτο στάδιο στοχεύει στην παροχή της βασικής εκπαίδευσης για μελλοντικούς φαρμακοποιούς.

Στο δεύτερο στάδιο οι φοιτητές ειδικεύονται σε φαρμακευτικούς κλάδους με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων κατά την άσκηση του φαρμακευτικού επαγγέλματος.

Το τρίτο στάδιο είναι μια προπτυχιακή πρακτική που πραγματοποιείται σε φαρμακεία.

Η αποφοίτηση των φοιτητών φαρμακευτικής πραγματοποιείται αφού περάσουν επιτυχώς τις κρατικές εξετάσεις στα ακόλουθα θέματα:

 • τεχνολογία μορφής δοσολογίας και βιοφαρμακευτική ·
 • φαρμακογνωσία, φαρμακολογία και τοξικολογία ·
 • φαρμακευτική χημεία και φαρμακευτική ανάλυση ·
 • κοινωνική φαρμακευτική και φαρμακευτική νομοθεσία.

Όσοι περάσουν τις κρατικές εξετάσεις λαμβάνουν Πτυχίο φαρμακευτικής.

φαρμακευτικη Βουλγαρία

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ στη Βουλγαρία

Η εκπαίδευση των μαθητών στην οδοντιατρική διοργανώνεται σε τρία στάδια.

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών, οι μαθητές λαμβάνουν βιοϊατρική εκπαίδευση (πρώτο στάδιο).

Η κλινική-ιατρική εκπαίδευση διεξάγεται από το δεύτερο έως το δέκατο εξάμηνο και περιλαμβάνει: εξειδικευμένη εκπαίδευση σε γενικές ιατρικές κλινικές ειδικότητες και εξειδικευμένους οδοντιατρικούς κλάδους (δεύτερο στάδιο).

Η εκπαίδευση πρακτικής άσκησης (τρίτο στάδιο) πραγματοποιείται ενσωματωμένη με έλεγχο για τα Τμήματα Προσθετικής Οδοντιατρικής, Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Συντηρητικής Οδοντιατρικής, Παιδιατρικής Οδοντιατρικής, Περιοδοντολογίας, Ορθοδοντικής και Απεικόνισης και Διαγνωστικής Στοματικής και τελειώνει με κρατικές εξετάσεις.

Όσοι περάσουν τις κρατικές εξετάσεις λαμβάνουν μεταπτυχιακό Πτυχίο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τίτλο γιατρού οδοντιατρικής.

κτινιατρικη Βουλγαρία

Κτηνιατρική στη Σόφια και Στάρα Ζαγόρα

Το Πανεπιστήμιο Δασοπονίαςστη Σόφια διαθέτει Κτηνιατρική στα Αγγλικά, που περιλαμβάνει πρακτικά μαθήματα και πρακτική άσκηση για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό σας. Τα μαθήματα διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά από καθηγητές που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα και έχουν πολυετή εμπειρία.

Το Πανεπιστήμιο Δασοπονίας της Σόφιας είναι κρατικό Πανεπιστήμιο με έξι σχολές με συνολικά 30 τμήματα. Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στην πανεπιστιμιούπολη της Σόφιας και για  περισσότερα από 80 χρόνια το Πανεπιστήμιο Δασοπονίας ήταν το μόνο πανεπιστήμιο στη Βουλγαρία που παρέχει εκπαίδευση στη δασοκομία, δασική βιομηχανία και την αρχιτεκτονική τοπίου.

Πτυχίο  Κτηνιατρικής στη Σόφια στα Αγγλικά

Οι σπουδές  διαρκούν 5  χρόνια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ένα επιπλέον εξάμηνο είναι απαραίτητο για την πρακτική άσκηση
Η εκπαίδευση  γίνεται από καθηγητές της  Σχολής, με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και εκπαιδευτές από άλλα πανεπιστήμια και ιδρύματα της Βουλγαρίας.

Δίδακτρα: 4500 ευρώ 


Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δύο δόσεις, στην αρχή κάθε εξαμήνου
Η κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου  είναι αναγνωρισμένη  από το ΔΟΑΤΑΠ , όπως φαίνεται και από την ιστοσελίδα του ΔΟΑΤΑΠ.

 • Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο γίνεται με εξετάσεις  . Το εισαγωγικό τεστ  αποτελείται σε δύο ενότητες.
 • Η πρώτη ενότητα αξιολογεί τις γνώσεις του υποψηφίου στην Αγγλική γλώσσα .
 • Αποτελείται από ένα κείμενο που πρέπει να διαβάσει ο εξεταζόμενος και να απαντήσει σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.
 • Η δεύτερη ενότητα  αποτελείται από  ερωτήσεις αποκλειστικά σε γνώσεις Βιολογίας.
 • Στην τελική κατάταξη των υποψηφίων λαμβάνεται υπ’ όψιν  η βαθμολογία στη Βιολογία και στη Χημεία στο Απολυτήριο.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Η ομάδας του δικηγορικού μας γραφείου θα σας βοηθήσει να εγγραφείτε στα καλύτερα πανεπιστήμια και ειδικότητες της Βουλγαρίας και σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος διαβίωσης να απολάυσετε πλήρως την φοιτητική σας ζωή αποκτώντας ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πτυχίο και εξασφαλίζοντας μια θέση στην όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Το δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει την εγγραφή σπουδαστών σε όλα τα πανεπιστήμια και όλες τις ειδικότητες της χώρας, ωστόσο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ελλήνων και κυπρίων εκδηλώνεται σχετικά με σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής γι’αυτό και εταιρεία μας έχει δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις με το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (Medical University) και τη Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας (Sofia University st. Kliment Ohridski) με γνώμονα την ομαλή και εύκολη εγγραφή όσων μας εμπιστεύτηκαν και την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους μέχρι και το πτυχίο. Φυσικά δεν θέλουν όλοι να σπουδάσουν ιατροί και φαρμακοποιοί και μπορούν να επιλέξουν από άλλες ειδικότητες σχετικά με τις Πολυτεχνικές Σχολές, Οικονομικά, Πληροφοριακές σπουδές και άλλα, αλλά και σπουδές από απόσταση και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Η επιλογή πανεπιστημίου είναι το πρώτο βήμα σε αυτό το πολύχρονο και δύσκολο ταξίδι και γι΄αυτό είμαστε δίπλα σας για να σας προετοιμάσουμε και να σας οδηγήσουμε σε αυτό το πρώτο σημαντικό βήμα της ενήλικης ζωής.

Η εκπαίδευση στη Βουλγαρία και το εύρος των ειδικοτήτων της προσφέρει στον υποψήφιο φοιτητή την καταπλητική δυνατότητα να επιλέξει το πανεπιστήμιο, τη σχολή και την πόλη που θέλει να σπουδάσει χωρίς οικονομικές ανησυχίες και επαγγελματική και ακαδημαϊκή αβεβαιώτητα.

Μπορείτε να επιλέξετε από σπουδές Μηχανικής, Αρχιτεκτονικής, Ειδικής Αγωγής αλλά και σπουδές Οικονομικών που προσελκύει όλο και περισσότερους φοιτητές, ειδικά μετά την οικονομική κρίση του 2008 και σε συνδιασμό με τις νέες προσεγγίσεις και θεωρείες στην εφαρμογή καθιστά τους οικονομολόγους από τους πλέον περιζήτητους επαγγελματίες στην αγορά εργασία για κάλυψη θέσεων σε πολυεθνικές εταιρείες, τράπεζες και χρηματοπιστοτωτικούς οργανισμούς, ναυτηλιακές εταιρείες, αλλά και τον δημόσιο τομέα.

Άλλη αξιόλογη ειδικότητα είναι αυτή της Κτηνιατρικής, καθώς οι κτηνιατρικές σχολές της Βουλγαρίας έχουν μακροχρόνια εμπειρία και παράδοση πολλών δεκαετίων και άρτιες φοιτητηκές, επιστημονικές και πρακτικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμόυς τελευταίας τεχνολογίας.

Οι παιδαγωγικές σπουδές στη Βουλγαρία είναι από τις καλύτερες για τους υποψήφιους έλληνες και κύπριους φοιτητές λόγω της κοντινής απόστασης, του χαμηλού κόστους διαβίωσης, της ποιοτικής εκπαίδευσης και της δυνατότητας της ολοκλήρωσης των σπουδών στην αγγλική γλώσσα. Οι παιδαγωγικές σπουδές δίνουν την ευκαιρία επιλογής από ένα ευρή φάσμα τμημάτων όπως Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Ειδικής Εκπαίδευσης, Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Τα βουλγαρικά πανεπιστήμια προσφέρουν και πολλές ευκαιρίες για αλλοδαπούς φοιτητές να συμμετέχουν σε προγράμματα σπουδών εξ αποστάσεως ή δια αλληλογραφίας στον τομέα των επιχειρήσεων, μάρκετιγκ, τουρισμού, διαφήμησης κ.α., συμμετοχή σε online μαθήματα και διαλέξεις και υποχρεωτική παραμονή στη χώρα μόνο μερικές εβδομάδες ετησίως, ενώ μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι φοιτητές λαμβάνουν ένα πλήρως αναγνωρισμένο Πτυχίο.

 • Επιστήμες Πληροφορικής
 • Οικονομικές επιστήμες
 • Administration
 • Management
 • Πολιτικές επιστήμες
 • Αρχιτεκτωνικής
 • Καλλές Τέχνες
 • Ψυχολογία
 • Μαρκετινγκ
 • Διαφήμηση

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

Αγγλόφωνα τμήματα * εκ αποστάσεως * για όλες τις ειδικότητες

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 • Ειδική Αγωγή
 • Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Παθολογία της ομιλίας της γλώσσας
 • Merketing
 • Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού
 • Φαρμακευτικής
 • Κτηνιατρικής
 • Αρχιτεκτονικής
 • Δημοσίας Διοίκησης

Η Βουλγαρία αποτελεί όλα και πιο ελκυστικός προορισμός για τις μεταπτυχιακές σπουδές ελλήνων, κυπρίων αλλά και άλλων ευρωπαϊων φοιτητών, αφού τα πανεπιστήμιά της προσφέρουν μια ποικιλία προγραμμάτων υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακών σπουδών σε διάφορες ειδικότητες στην αγγλική γλώσσα, αλλά και από απόσταση για την επιπλέον διευκόλυνση όσων δεν μπορούν να αφιερώσουν χρόνο και χρήμα για μια μεγαλύερη παραμονή εκεί. Επιπλέον σχέδον η συντριπτική πλειοψηφία των βουλγαρικό πανεπιστημίων έχουν ακαδημαϊκή αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Μερικές από τις πάρα πολλές ειδικότητες είναι τα Παιδαγωγικά, Διεθνείς Σχέσεις, Αγγλική Φιλολογία, Βαλκανικές Σπουδές, Χρηματοοικονομικά, Βιολογία και άλλα 64 προγράμματα. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις προβλέπονται υποτροφίες και βραβεία.

Το κόστος των μεταπτυχιακών στη Βουλγαρία κυμαίνεται από 3.000 έως 3.500 ευρώ τον χρόνο.

Τα αγγλόφωνα Master στη Βουλγαρία ακολουθούν το σύστημα των Credits (Πόντοι). Ο φοιτητής καλείται να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό πόντων για να συνεχίσει στο επόμενο εξάμηνο. Στο τέλος του εκάστοτε προγράμματος, ο φοιτητής καλείται να συγγράψει τη διπλωματική του εργασία, με τη βοήθεια του επόπτη καθηγητή του. Με το τέλος της συγγραφής της διπλωματικής εργασίας, ακολουθεί συνήθως η υποστήριξή της ενώπιον επιτροπής.

Το δικηγορικό μας γραφείο...

 • διαθέτει κέντρο υποδοχής και ενημερώσεων στο κέντρο της Αθήνας και συνεργάτες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
 • θα σας καλοδεχτεί στο γραφείο της στο κέντρο της Σόφιας.
 • ...αποτελείται από έμπειρο προσωπικό ελλήνων και βουλγάρων.
 • θα ολοκληρώσει την εγγραφή σας εντός προθεσμιών και χωρίς καθυστερήσεις
 • ...αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν όλα τα πανεπιστήμια και τη Βουλγαρία
 • μιλάει την γλώσσα σας!
 • μπορεί να σας υποστηρίξει ακαδημαϊκά σε όλα τα χρόνια των σπουδών σας.
 • θα σας συμβουλεύσει για την καταλληλότερη για εσάς ειδικότητα και πανεπιστήμιο της Βουλγαρία εάν δεν έχετε αποφασίσει τι θέλετε να σπουδάσετε!

Βρείτε μας

Γραφεία σε Σόφια και Αθήνα

E-mail

lawgpetkov@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Call Us:+359 882 43 66 56

ΠΡΟΣΟΧΗ

... με όσους υπόσχονται ΠΛΑΣΤΑ πτυχία και εύκολες σπουδές !

ΠΡΟΣΟΧΗ σε εταιρείες και επιτήδειους που υπόσχονται πλαστά Πτυχία και εύκολα μαθήματα έναντι λαδώματος! Πάντα το φακελάκι πηγαίνει για τον μεσάζοντα και τα παιδιά τελικά δεν περνάνε! ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους θέλουν να πιστέψετε ότι ξέρουν όλους τους καθηγητές και πρύτανεις! ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους δεν βγαίνουν με το όνομά τους, αλλά κρύβονται πίσω από μια ανώνυμο σελίδα στο internet! 

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ!

recommendation

GEORGI PETKOV INTERNATIONAL LAW OFFICE

included in the list of suggested lawyers of the US Embassy in Bulgaria

Read More


© 2017 - 2024 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται