Ελληνικά

Aναζήτησης

Αγορά Οχημάτων

αυτοκίνητο βουλγαρία

Εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα & νομικά κατοχυρωμένα

ΑΓΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Χαμηλό κόστος μεταβίβασης, συντήρησης και κατοχής...

Το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΚΟΒ" έχει ως στόχο να προσφέρει στον πελάτη της μια ολοκληρωμένη λύση σχετικά με την αγορά του κατάλληλου οχήματος (επαγγελματικά φορτηγά, χωματουργικά μηχανήματα, επιβατικά ΙΧ, κλπ.) για την επένδυση τους στη Βουλγαρία. Το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΚΟΒ" μέσω των συνεργατών του αναλαμβάνει την έρευνα αγοράς για την οικονομικότερη λύση από τους τοπικούς εισαγωγείς και τις επίσημες αντιπροσωπείες, αφού έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί και να εξασφαλίσει για εσάς εξαιρετικές προσφορές.

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των οχημάτων μέσω χρηματοδότησης, leasing ή operating leasing ακόμα και για νέα εταιρεία χωρίς αποδεδειγμένα εισοδήματα, αρκεί να καταβληθεί το 35% της αξίας του αυτοκινήτου. Το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΚΟΒ" αναλαμβάνει να οργανώσει όλη αυτή την διαδικασία, κάνοντας βέβαια πρώτα την απαραίτητη έρευνα αγοράς με τις 30 και πλέον τράπεζες που συνεργάζεται για την καλύτερη οικονομική προσφορά.

Η αγορά οχήματος είναι ελεύθερη στη Βουλγαρία και δεν υπόκειται σε κανέναν περιορισμό η κυκλοφορία του, μέσα στα όρια της Ε.Ε. Για Έλληνες υπηκόους θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ειδικοί έλεγχοι στην Ελλάδα και για αυτό το λόγο συνιστούμε την απόκτηση κάρτας μόνιμης παραμονής στην χώρα. Στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε δεν υφίσταται κανένας περιορισμός. Το όχημα υπόκειται σε πενταετή απόσβεση στον ισολογισμό, ενώ για αυτοκίνητα SUV με 5+1 θέσεις επιστρέφεται στην εταιρεία ολόκληρο το ΦΠΑ (20%) από την τιμή αγοράς.

Το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΚΟΒ"  τέλος, αναλαμβάνει να κάνει για εσάς όλες τις απαραίτητες από το Βουλγαρικό νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες (ετήσιο έλεγχο, ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας ).

Εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα & νομικά κατοχυρωμένα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

οχήματος με βουλγαρικές πινακίδες

Τα οφέλη είναι μεγάλα:

Έχετε ένα αυτοκίνητο στην Ελλάδα;

Γιατί να πληρώνετε υψηλούς φόρους; Η Εγγραφή του αυτοκινήτου σας στη Βουλγαρία απλώς θα αντικαταστήσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου σας με Βουλγαρικές και θα σας γλιτώσει. Δείτε λοιπόν, αναλυτικά:

  1. Στη Βουλγαρία δεν υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας. Πληρώνετε φόρο μόνο στο δήμο για την ταξινόμηση του αυτοκινήτου σας. Το ύψος του φόρου εξαρτάται από την ισχύ του κινητήρα και κυμαίνεται μεταξύ 50 -350 λέβα λέβα ανά έτος.
  2. Η (MOT)-Τεχνική αξιολόγηση του αυτοκινήτου σας ανά έτος είναι ο φθηνότερος τρόπος  από όλες τις άλλες χώρες της ΕΕ και την Ελλάδα. Αυτό θα κοστίσει περίπου 45 λέβα ανά έτος και μπορείτε να το κάνετε σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Βουλγαρίας.
  3. Για να κυκλοφορεί το αυτοκίνητο σε δημόσιους δρόμους πρέπει  να έχει την VENETKA, με  κόστος  50   ευρώ ετησίως.
  4.  Η ασφάλεια αυτοκινήτου  στη Βουλγαρία είναι η φθηνότερη  από όλες τις άλλες χώρες της ΕΕ και την Ελλάδα. Κανονικά, η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι μεταξύ 120 λέβα και 320 λέβα ανά έτος και εξαρτάται από την ισχύ του κινητήρα. Η Βουλγαρική ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απολύτως έγκυρη σε όλη την Ευρώπη και εκτός Ευρώπης, με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη όλων των ζημιών και των υποχρεώσεων που προκαλούνται σε τρίτους. Σημαντικό είναι επίσης, να γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου στη Βουλγαρία αφορά το αυτοκίνητο και όχι το όνομα του οδηγού. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πρόσωπο που οδηγεί το αυτοκίνητο καλύπτεται για ζημίες που προκαλούνται σε τροχαία ατυχήματα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων πρέπει να δηλώσουν τα αυτοκίνητα στο δήμο, όπου υπάρχει μόνιμη κατοικία ή στη διεύθυνση της εταιρίας.

Ο αριθμός ετών από το έτος παραγωγής του αυτοκινήτου, συμβάλλει στη μείωση των φόρων: Έτσι, το  νέο αυτοκίνητο σας πληρώνει λιγότερους φόρους, το οποίο σημαίνει ότι για τα νέα αυτοκίνητα τα τέλη κυκλοφορίας  θα μπορούσαν να είναι έως και 3 φορές λιγότερο σε σχέση με ένα παλιό.

Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΚΟΒ" για να πάρετε τις πλήρεις λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας και για την διαδικασία καταχώρησής του. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα & νομικά κατοχυρωμένα© 2017 - 2024 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται